за нас

Proftrade Logo

Компанията започва своята история през 2002 година, когато е създадена с цел да предоставя висококачествени вина от цял свят на българския пазар. В момента сме известни не само като вносител и дистрибутор на качествени вина, но също така и като консултант при избора за винените листи на реномирани ресторанти и специализирани магазини за вино.

Ние представляваме на българския пазар изби като Tenuta Dell'Ornellaia - Италия, Фрескобалди - Италия, Canti - Италия, Mateus - Португалия. Ние сме изключителен представител на Villa Maria - Нова Зеландия, Casa Silva - Чили, Finca Las Moras - Аржентина и други.

От януари 2015 г. сме представител на една от най-добрите български изби - Тера Тангра.

Ние сме щастливи да предложим на нашите клиенти и на целия пазар перфектно съотношение на цена и качество. Портфолиото ни включва вина от всички важни винени дестинации в света.

Като един от лидерите в нашия домейн имаме добре организирана мрежа за търговия на едро с партньори във всички големи градове, които осигуряват логистични услуги в цялата страна, както и централен склад в столицата София.

Наши клиенти са ресторанти, магазини, специализирани магазини, супермаркети, много частни и корпоративни клиенти.

English